Zoals al in de Antenne mailing werd gecommuniceerd, pakken VVH en Jumbo supermarkt Olaf Hermus te Harlingen dit najaar groots uit met een plaatjesactie! Dit houdt in dat er, net als bij de landelijke “voetbalplaatjesactie” een verzamelalbum beschikbaar komt, dat je vol kunt sparen met fotostickers. Alleen gaat het bij deze actie niet om de landelijke voetbalcompetitie, maar om onze eigen vereniging! Je kunt dus jezelf, je team en de hele volleybalvereniging bij elkaar sparen in een mooi album, door boodschappen te doen bij de Jumbo.

Om dit te kunnen realiseren, moeten er natuurlijk foto’s gemaakt worden van alle leden. Het gaat om (pas)foto’s maar ook om teamfoto’s. Dit gebeurt door een professionele en externe fotograaf, tijdens de eerste 2 trainingsavonden (30 augustus en 6 september). De organisatie werkt hiervoor een strakke planning uit omdat er veel foto’s gemaakt moeten worden. Meer informatie over het fotograferen en wat we daarbij van onze leden verwachten, lees je in de Antenne mailing die je inmiddels hebt ontvangen.

 

Achter de schermen is een commissie en het bestuur al druk bezig geweest met het aanleveren van informatie voor het album. We hebben een voorbeeld mogen bekijken van een andere vereniging en dit zag er heel mooi uit. De vereniging is erg enthousiast over deze actie en hoopt dan ook dat een ieder zijn/haar medewerking zal verlenen aan de fotografie. Het album vormt straks immers een prachtig naslagwerk over jouw volleybalvereniging en daarnaast is het sparen van plaatjes natuurlijk ook leuk!

 

We gaan ervan uit dat we hiermee onze leden en de ouders via de Antenne, website en Facebook voldoende op de hoogte hebben gesteld. Voor meer informatie over de actie verwijzen we naar de Antenne. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jorien Hibma of Tessa Koster. De contactgegevens staan ook in de Antenne.

 

Recommended Posts