Ook komend seizoen kan het eerste herenteam van VVH Harlingen rekenen op de sponsoring van het in Menaldum gevestigde Casco Montage VOF van directeuren Fedor Lommerse en Danny van Heerden.  Dit houdt tevens in dat het team komend seizoen in de landelijke tweede divisie wederom zal spelen onder de naam “Casco Montage / VVH heren 1.”

 

Ook café ’t Skûtsje van eigenaresse Tineke Bonnema zal als shirtsponsor bij het eerste team betrokken blijven. Voor Casco Montage wordt dit overigens de derde jaargang als sponsor van de Harlinger club, terwijl ’t Skûtsje dit al tientallen jaren doet.

 

Het bestuur van de VVH is beide sponsoren  (en alle andere sponsoren) hier uiteraard zeer dankbaar voor: “dat ons eerste herenteam uitkomt in de landelijke tweede divisie is iets om als Harlinger vereniging erg trots op te zijn, maar brengt ook hoge kosten met zich mee. Dankzij onze sponsoren is het tóch mogelijk op dit niveau uit te komen en de sport ook voor onze andere leden betaalbaar te houden. Daar zijn we ze allemaal erg dankbaar voor!”

Recommended Posts