Heren 2, een mix van jeugd en ervaring.

Even voorstellen; H2, een mix van jeugd en ervaring.

Een team met over het algemeen een nogal wisselende samenstelling. De enigszins vaste kern bestaat uit bestaat dit seizoen uit spelverdelers Otto en René, Sander heeft ook al een paar keer op deze positie gespeeld. Verder spelen Eelco, Erwin en Jelmer op mid, Hendrik mag als twee van de drie midspelers er niet zijn ook op deze positie aantreden. Dan hebben we Jelle, Robin , Sander en Johannes op de buiten. Hendrik, Sander en Robin worden door coach Adrie regelmatig ingezet als diagonaalspeler. Thijs is mee als libero. Aan het begin van het seizoen werd regelmatig een beroep gedaan op Meindert Paul, vooral als passer loper. Edwin heeft een paar keer meegedaan, overal inzetbaar en onze laatste aanwinst heet Willem en werd de laatste wedstrijd opgesteld als buiten aanvaller. Dan is er ook nog Daan, heeft twee keer meegedaan aan de training.

Vijftien namen, allemaal inzetbaar, maar nooit tegelijk, niet op de training maar ook niet op donderdag en vrijdagavond.

Afgelopen vrijdag waren er zeven en een libero. Twee spelverdelers, twee midspelers ,twee buitenaanvallers en een diagonaal. Mooi verdeeld dus, zou je zeggen, maar de enige wissel die coach Adrie kon inzetten was de spelverdeler. Tegenstander deze avond was Bolsward H2 een team waar we dit seizoen al twee keer tegen gespeeld hadden, en twee keer verloren. Tijd voor revanche. De eerste set begon wat stroef voor VVH, nieuwe speler in het veld en iedereen moest weer even wennen aan de posities. Maar halverwege de set was de stand in evenwicht, helaas werden er aan het einde wat teveel foutjes gemaakt zodat Bolsward de eerste set won. De tweede set begon met een goede opslagserie en Bolsward werd onder druk gezet. VVH begon lekker te draaien en de set werd gewonnen met 25-16. VVH was vastbesloten om door te zetten, helaas gooide Bolsward roet in het eten. De aanval werd doorzichtig, de opslagdruk werd wat minder en VVH ging achter de feiten aanlopen. De derde set werd verloren met 25-18. VVH was moegestreden en de vierde ging verloren met 25-14. Al met al niet tevreden maar wel met meer strijd dan de vorige wedstrijd.

Recommended Posts