image_pdfimage_print

Op zondag 4 oktober 2015 van 11.00 tot 12.30 uur zal er door Nederlands kampioen volleybal VC Sneek dames 1 een clinic worden gegeven aan de jeugdvolleyballers van VVH.
Nederlands kampioen word je natuurlijk niet zo maar. Al jaren is trainster en coach Petra Groenland bezig om met deze ploeg aan de weg te timmeren én met succes.

Niet alleen is het vorig seizoen gelukt om kampioen van Nederland te worden, maar aan het begin van dat seizoen werd óók al de Nederlandse fsbekersneek-522x391supercup binnengehaald. Dit seizoen komt VC Sneek ook uit in Europa en spelen zij hun eerste wedstrijd in en tegen Gent (België).

Dit is voor onze jeugdspelers dé mogelijkheid om het volleybal te leren van de allerbeste speelsters van Nederland.
Wij willen via deze weg alle jeugdspelers van VVH uitnodigen om bij deze clinic aanwezig te zijn. Want wie wil van deze toppers nu niet het volleybal leren. Ook zijn de ouders van de kinderen van harte welkom om in de Waddenhal te komen kijken.
Als je mee wilt doen met deze clinic kun je dit laten weten aan je trainer. Nadat je hebt opgegeven word er ook verwacht dat je gaat komen.

 

We hopen op een grote opkomst, tot dan!

 

 

Zondag 4 Oktober 2015

Van 11.00 tot 12.30 uur

Waddenhal Harlingen

Alle jeugdspelers van VVH