Competitieseizoen 2019-2020 per direct beëindigd

De Nevobo heeft bekend gemaakt dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt, als gevolg van de landelijke maatregelen tegen het Corona virus. 

Eerder was al duidelijk dat tussen 12 maart en 6 april niet kon worden getraind en gespeeld. De laatste reguliere competitieronde stond op het programma voor 18 april en de PD wedstrijden voor 25 april. Direct daarna start de meivakantie en voor de meeste verenigingen/leden is een uitloop van de competitie na die periode niet haalbaar.  Na lang beraad heeft de bond besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om de competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier af te sluiten.  

..

Wat betekent het vroegtijdig beëindigen van de competitie?

De Nevobo heeft op haar website uitgelegd welke gevolgen het beëindigen van de competitie heeft, en hoe wordt omgegaan met promotie en degradatie. 

>> Lees hier het volledige bericht

 

Reactie bestuur VVH
Het bestuur vindt het uiteraard jammer dat we het volleybalseizoen zo moeten eindigen, maar we zijn ook van mening dat we ons in een uitzonderlijke situatie bevinden en bovendien: gezondheid gaat voor!    

Inmiddels is duidelijk dat we de trainingen dit seizoen niet meer kunnen hervatten, aangezien samenkomsten tot 1 juni 2020 verboden zijn. We hopen kort daarna alsnog de jaarlijkse voorjaars-ALV te kunnen organiseren maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de landelijke ‘lockdown’ situatie.

Heb je specifieke vragen voor ons als bestuur? Mail dan gerust naar secretariaat@vvh-harlingen.

 

Recommended Posts