Skip to content

Nederlaag VVH Dames in eigen huis

Swette Switters tonen veerkracht tegen Harlinger Dames

Dames 1

Afgelopen zaterdag mocht Harlingen weer in eigen hal aan de bak.
De eerste set begonnen we met Mirthe en Iris op de buitenpositie, Manon en Marrit op de mid, Yvette als spelverdeler en Anniek in de diagonaal. Kyra mocht de pass weer verzorgen als libero en op de bank hadden we Senna & Merle.

En wat voor eerste set was dit alles ging perfect en Swette switters wist niet wat ze er mee aan moesten. Goeie serve druk, keiharde aanvallen en een stabiele pass. Harlingen vierde het ene naar het andere punt! Met een paar eigen foutjes ging de set toch overtuigend naar de thuisploeg 25-9

De stemming zat er goed in en dit moesten we dan ook gaan doorzetten, ondanks het goeie spel aan de kant van Harlingen werden de dames van Swette switters ook steeds beter en kwamen goed in hun spel. Harlingen kwam onder druk te liggen en maakte hierdoor onnodige fouten. Coach Ous bracht Merle nog binnen de lijnen voor de pass en Senna voor haar harde aanval, maar dat was helaas niet voldoende om de achterstand in te halen. Harlingen kwam telaat met een inhaal slag waardoor de andere 3 sets met 25-27 18-25 & 21-25 werden gespeeld voor Swette switters.
Aanstaande vrijdag 19.00 spelen we in Sint Nicolaasga tegen S.N.V.V dames 3!