De kantine is gesloten .......Wat nu ??

Kantinezaken : De stand van zaken

Zoals jullie allemaal wel hebben ervaren kan er op dit moment helaas geen gebruik worden gemaakt van de kantine van de Waddenhal. Gemeente Harlingen is er kennelijk niet tijdig in geslaagd een nieuwe uitbater te vinden.
Het bestuur van VVH heeft echter niet stilgezeten.
Uiteindelijk is het na vele pogingen gelukt om contact te krijgen met de gemeente.
Inmiddels is duidelijk dat er gesprekken met een potentiële uitbater gaande zijn en dat met spoed wordt geprobeerd tot elkaar te komen. 
In de tussentijd kunnen we helaas niet nazitten in de kantine

Daarom zijn we op zoek geweest naar een alternatief zodat we toch kunnen nazitten na onze trainingen en wedstrijden.

Sponsor VVH en Heren 1

Er is contact geweest met Tineke Bonnema van café ’t Skûtsje. Hier kunnen we op de donderdag en zaterdag na afloop van wedstrijden en trainingen terecht voor een drankje en elkaar ontmoeten. 
Op de donderdagen is Tineke open 00.00 uur en op de zaterdagen tot 01.30 uur. Het café bevindt zich aan de Heiligeweg 70 in Harlingen. 

Laten we er samen voor gaan zorgen dat we elkaar hier gaan ontmoeten. Zo houden we onze vereniging levend. Daarnaast is café ’t Skûtsje al sinds mensenheugenis sponsor van Volleybal Vereniging Harlingen en kunnen we op deze manier iets terug doen.

Daarnaast blijft het bestuur druk zetten richting de gemeente, om zo spoedig mogelijk met een oplossing te komen. 

Voor onze eigen leden is de situatie al vervelend en spijtig
Maar wij zijn vooral van mening dat het als ambitieuze havenstad niet te verkopen is dat tegenstanders en bezoekers geen drankje kunnen nuttigen in de Harlinger sporthal! 

We houden jullie op de hoogte wanneer er nieuws is. 

Recommended Posts