Skip to content

Beste leden,

We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Zonder al teveel moeite kun jij een mooie bijdrage doen aan de club én zelf profiteren van extra voordeel!
Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is DELTA Netwerk bezig met een campagne om glasvezel in Harlingen mogelijk te maken. En dat is goed nieuws voor ons allemaal!

Juist nu we veel thuis moeten werken en steeds meer met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar. 

Daarom is razendsnel glasvezel in Harlingen wat ons betreft straks dichterbij dan ooit en zijn we klaar voor de toekomst!

 

€ 50 voor onze volleybal én zelf ook nog eens € 25 verdienen?
Meld je dan aan via VVH!

Wanneer je je aanmeldt voor Caiway of DELTA via VVH profiteer jijzelf van extra voordeel. Je krijgt namelijk € 25 retour! Wij als vereniging krijgen per aanmelding € 50 van Caiway en DELTA bij een geslaagde vraagbundeling. We doen daarom een beroep op jou als lid om ons te steunen door je glasvezel abonnement via ons af te sluiten. Zodat wij de inkomsten van deze actie kunnen

Dus ga jij voor:

  • Supersnel en stabiel glasvezel internet
  • De internetsnelheid krijgen die je wordt beloofd
  • Even snel uploaden als downloaden
  • En dat allemaal voor een prijs die vergelijkbaar is (en in veel gevallen zelfs goedkoper is) dan jouw huidige internetaanbieder?
Dan wil jij glasvezel hebben van DELTA of Caiway!