Dames VVH - Plus Lunenborg naar bekerfinale

In een eenzijdige halve finale tegen de dames van SVT uit Ternaard zijn de dames van VVH er in geslaagd een plek in de bekerfinale te veroveren.
Daarin zal het op 22 april a.s in Hoogeveen gaan opnemen tegen de kampioen van de 1e klasse I , VCL058 Dames 3 uit Leeuwarden

Afgelopen dinsdag was het dan zover. De totaal onverwacht halve finale bekerwedstrijd mocht worden gespeeld. Door uitval van teams wegens competitievervalsing werd ons een tweede kans gegund. 

Met 11 man sterk waren we dan ook gebrand om deze wedstrijd te winnen. Er werd gespeeld tegen S.V.T. Dames 1 uit Ternaard. Met een uitgebreide voorkennis hadden we er met zijn allen zeker vertrouwen in. Dit werd dan ook in de eerste set gelijk zichtbaar. Er was al snel een ruime voorsprong voor Harlingers mooisten. Echter waren het de zenuwen die ook wel wat op kwamen spelen en hierdoor verloren we wat de scherpte. Door de overvolle tribune en dan och de enorme wilskracht om de finale te halen werd de wedstrijd gewonnen met 3-0. 

We zien ontzettend uit naar de finale die 22 april om 14:00 in Hoogeveen wordt gespeeld. Wel is er voor de dames nog werk aan de winkel want er moet een beter spel neergezet worden dan afgelopen dinsdag. Alle support is dan ook van harte welkom. 

logo
Logo
logo
logo
Logo

Recommended Posts