Teamsport en 
Plezier

VVH heeft weer een jeugdcommissie

VVH heeft sinds afgelopen dinsdag 31 mei weer een jeugdcommissie.
In deze commissie gaan Meindert Paul Kwast, Gea Bonefaas en Sandra Smeding plaats nemen. De laatste twee genoemden zijn redelijk onbekende namen. Dit komt omdat Gea en Sandra ouders zijn van 2 jeugdleden. Gea en Sandra hebben samen aangegeven wel iets te willen doen voor de vereniging. VVH is ontzettend trots en dankbaar dat er ook ouders zijn die de noodzaak zien om iets te doen voor onze mooie vereniging.

De jeugdcommissie heeft al wat werkzaamheden verricht. De gesprekken met alle teams zijn namelijk al gevoerd. Er lopen nog gesprekken met de trainers en coaches voor het komende seizoen.

De focus gaat de komende seizoenen vol op de jeugd, want dat is de toekomst van onze vereniging. Er ligt een beleidsplan klaar voor de jeugd, welke vanaf het seizoen 2022-2023 zal worden ingevoerd. Dit zodat iedere trainer of trainster weet wat hij of zij aandacht aan moet besteden. Er gaat de komende jaren een professionaliteitsslag worden gemaakt. Dit alles om volleybal in Harlingen in leven te houden.

Gea en Sandra zullen meer de administratieve kant van de jeugdcommissie gaan doen en Meindert Paul zal meer de technische kant gaan doen. We willen hun ontzettend veel succes gaan wensen.

Tot slot willen we Tessa Koster heel erg bedanken voor haar inzet. Zij heeft de jeugdcommissie naast haar werkzaamheden van het secretariaat uitgevoerd. Namens heel VVH heel erg bedankt Tessa!

Volleybal : Een echte sport voor de jeugd !

Dat staat voorop bij VVH! Komt gerust een keer langs en sluit aan bij één van onze jeugdteams. Je bent altijd welkom Het is altijd mogelijk of een paar keer mee te trainen. Het verplicht je tot niks Misschien is volleybal wel de sport voor JOU ! Geef je op voor een proeftraining en we nemen graag contact met je op