image_pdfimage_print

Jeugdteam van VVH kampioen!!!!!!!!!!!!

Dinsdag 19 april werden de jeugdtrainingen stilgelegd en alle kinderen, coaches en trainers/sters verzamelden zich rond het podium. VVH heeft dit seizoen weer drie jeugdkampioenen in zijn midden en dat moet natuurlijk even gevierd worden.

champagneHet eerste team wat zich dit seizoen kampioen kon noemen was het A mix team. Met geen enkele set verloren konden ze al vroeg in het seizoen niet meer ingehaald worden.

De meisjes C volgden al een week later. Ook zij konden niet meer ingehaald worden door de andere teams.

CMV niveau 3 maakte het wat spannender. Zij wisten de titel binnen te slepen in de laatste minuut van hun allerlaatste wedstrijd.

De kampioenen werden per team op het podium geroepen. We are the champions klonk door de sporthal. Onder luid applaus van de overige kinderen en de ouders, opa’s en oma’s op de tribune werden de teams gehuldigd. Jelle deelde kinderchampagne uit aan het jongste team van VVH en Ilonka deelde cadeaubonnen van de smulpot uit aan de c meisjes en de a mix. Onze jongste spelers/sters hadden nog een verrassing in petto en bedankte hun trainster en coach d.m.v. een grote bos bloemen.

A mix, C meisjes en niveau 3 van harte gefeliciteerd met het behalen van de kampioenstitel.

Ilonka Volkers
Jeugdcommissie VVH.

[FA_Lite id=”3540″]