Skip to content

Dames Lunenburg/Plus VVH verder in de beker en goede start competitie

uitgelichtNa een hele hele hele hele lange volleybalstop mochten we het veld eindelijk weer betreden!! Stiekem waren we al begonnen want we mochten ook al voor de beker strijden, deze wedstrijd werd met 3-0 binnen gesleept en dus een goeie generale voor de competitie.

We begonnen de wedstrijd met de volgende basis: Iris en Mirthe op de buiten, Ilse en Regina op de mid, Anniek op de diagonaal en Yvette op de spelverdeling. Anna, Anique en Senna begonnen op de bank en niet onbelangrijk Merle als teller! We speelde gelijk op volle kracht en er werd heerlijk aangevallen door iedereen. Eigenlijk is er maar weinig te vertellen over deze set want het ene punt na het andere punt werd binnen gesleept. Deze set werd gewonnen met 25-12.

De opstelling waar we mee begonnen zijn werd deze set weer voortgezet. Er kwam van de andere kant wat meer weerstand, er werd goed verdedigd maar al met al minder aanvalskracht. Wij blijven de beter partij. Er werd af en toe gewisseld zo kwam Senna even binnen de lijnen voor Anniek op de diagonaal wat erg goed werd opgepakt. Anique kwam ook nog even binnen de lijnen voor Ilse met een lekkere serve serie! Ook Anna kwam binnen de lijnen voor Mirthe echter voor korte duur want Anna sloeg de een na de andere binnen waardoor de set eindigde in 25-19.

We begonnen weer met dezelfde zes waar we de vorige sets ook mee begonnen zijn. Deze set moest er wat harder gewerkt worden aan onze kant, we verloren de focus wat waardoor er al snel een lichte achterstand zich creëerde. Het was dweilen met de kraan open. Om het tij te keren werd Anna weer ingebracht dit ging erg goed tot dat… Anna bij haar landing niet helemaal goed neerkwam. Gelukkig was Mirthe daar om Anna weer te vervangen. 

Ook kwam Senna binnen de lijnen voor Anniek. Het spel werd weer opgepakt en door een goeie serve serie van Regina werd de set binnen gehaald met 25-23.Ook deze set geen verassingen en begonnen we weer met dezelfde zes mooie dames binnen de lijnen (en op de bank). Deze set werd goed begonnen iedereen stond lekker te beuken met name Iris, Ilse, Anniek, Mirthe en Regina stonden erg hard te slaan. Mede door de prachtige spelverdeling verzorgt door ons enige echte Yvette. Tot een punt of 22 werd er super gespeeld. Ook S.V.W. stond de gehele wedstrijd goed te spelen maar toch was het V.V.H. die de sterkste bleek. De set werd binnen gehaald met een stand van 25-22.

Na deze schitterende wedstrijd staat V.V.H. op een prachtige eerste plek (promotie). Volgende week staat Sint Nicolaasga op de planning en ook hier gaan we voor de 5 punten!