image_pdfimage_print
WINDPOWERCENTRE geeft VVH kracht.

Het bedrijf WINDPOWERCENTRE aan de Langelijnbaan is een bedrijf van windenergie pionier Lammert Soet. In de loop van dit jaar is het bedrijf sponsor geworden van twee teams van VVH. De meisjes A, die momenteel koploper zijn in hun competitie lopen vol trots in hun nieuwe outfit en ook Dames 2 (de moeders van) zijn door WIND{POPWERCENTRE in een nieuw tenue gestoken.

Windpowercentre is een merkonafhankelijk facilititeringsbedrijf aan de Lange Lijnbaan in de Industriehaven. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle klussen en ruimtevraag voor de windmolen branche. Daarnaast kan de goed gefaciliteerde montagehal ook door andere sectoren gebruikt worden. Het pand is daartoe onder andere uitgerust met een 50 tons kraanbaan met een haakhoogte van 7 meter. Het bedrijfspand is voorzien van diverse full-service werkplekken en een fraaie vergaderruimte. Het 3 ha grote oversslagterrein in de haven is bereikbaar voor extreem lang en zwaar transport.

Of het door de nieuwe sponsor komt of door hun eigen power, feit is wel dat VVH dames 2 in de halve finale van de bekercompetitie zitten en in de competitie verdienstelijk tweede staan. Meisje A staat op het punt kampioen te worden.

 20170131-_DSC0613
 20170131-_DSC0636
Auto & Bandencentrum Harlingen sponsort VVH Dames 2Bij Auto & Bandencentrum Harlingen kunt u terecht voor  autobanden, balanceren, velgen, schokbrekers, uitlijnen en kleine reparaties. Bij aankoop van nieuwe banden worden deze gratis uitgebalanceerd!  Ze bieden u aantrekkelijke prijzen en hopen een ieder goed van dienst te kunnen zijn. Vanuit dit laatste principe hebben ze het tweede damesteam van de Volleybal Verenging Harlingen (VVH) gesponsord middels nieuwe shirts. Het tweede damesteam komt uit in 2e klasse O Middelsee, regio Noord . Op dit moment staan ze tiende in het klassement met nog één wedstrijd te gaan.  De leden van VVH bedanken hierbij het Auto & Bandencentrum Harlingen voor hun sponsoring. Hieronder ziet u een foto van het tweede damesteam.
D2_krantVan links naar rechts:Boven :Maaike Nieuwenhuizen , Yvonne Wienbelt , Dhr G van der Meer (sponsor) , Sanny van der Schoot , Dhr W.Hoppinga  ( sponsor ) , Jetske LeyenaarOnder: Janke Hiemstra , Tineke Haan en Marit van Ingen
Pickwick’s Steaks & Tapas sponsort VVH   De Pickwick’s Steaks & Tapas staat voor een heerlijk avondje uit eten in de Friese 11 stedenstad Bolsward gelegen in Friesland. Ze serveren een grote variëteit aan TAPAS (30 stuks) zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Ook serveren ze overheerlijke vlees- en visgerechten. Het derde damesteam van VVH sluit jaarlijks hier het volleybalseizoen af met een heerlijk etentje. Vanuit deze betrokkenheid heeft Yvon Konijn, mede eigenaresse van Pickwick’s, dames 3 van VVH gesponsord middels nieuwe shirts. Dames drie komt uit in de 2e klasse O Middelsee, regio Noord. Op dit moment staan ze negende in het klassement met nog één wedstrijd te gaan. De leden van VVH willen hierbij Pickwick’s Steaks en Tapas bedanken voor hun sponsoring. Hieronder ziet u een foto van het derde damesteam.
D3_krant
  boven vlnr : trainster Ute van der Veen , Sabine Kamminga , Manon Kamminga, Sjoukje Sijtsma , Joukje Loonstra , Dukke Dijkstraonder vlnr:
Mirjam van der Pol , Marleen Visser , Sandra de Boer  en Tina Bos
PLUS Lunenborg sponsort VVH
PLUS Lunenborg geeft meer! Zo ook Maurice Lunenborg, eigenaar van supermarkt PLUS in Harlingen. Het belang van het bestaan van lokale verenigingen acht hij erg groot. Hij heeft er dan ook voor gezorgd dat het vierde damesteam van Volleybal Vereniging Harlingen (VVH) in een representatief tenue optreed in de competitie. Dames vier komt uit in de 4e klasse P Middelsee, regio Noord. Op dit moment staan ze zevende in het klassement met nog drie wedstrijden te gaan. De leden van VVH willen hierbij  Maurice Lunenborg van PLUS supermarkt hartelijk bedanken. Hieronder ziet u een foto met de sponsor en het vierde damesteam.

PLUS Lunenborg nieuwe shirtsponsor van VVH Dames 4
PLUS Lunenborg nieuwe shirtsponsor van VVH Dames 4

 Van links naar rechts:

Femia Hoekstra , Ilonka volkers , Dhr Lunenborg namens de sponsor, Mirjam Lauter , Ursula de Boer, Janny van der Werf. voorgrond Amanda Nauta