VVH meer dan volleybal is de slogan of zo je wilt onze one-liner

Ook de technische commissie (TC) doet hierin mee.

We proberen de wedstrijd- of recreatiespeler net even (lees: VEEL) meer te bieden dan bij een andere vereniging. Niet alleen met overige activiteiten, hoewel die er natuurlijk ook meer dan voldoende zijn, maar ook op volleybal gebied. We hebben aandacht voor doorstroming van jeugdspelers, voor individuele wensen en voor teamwensen. Niet dat alle initiatieven klakkeloos worden overgenomen maar elk initiatief wordt bekeken en beoordeeld, zeg maar: serieus genomen. Het wordt getoetst aan het verenigingsbeleid, er wordt een besluit genomen en het wordt teruggekoppeld naar de desbetreffende persoon of het desbetreffende team.

VVH is in de top puur prestatie gericht en in de lagere regionen steeds meer sociaal gericht, maar altijd nog met een kwinkslag naar de prestatie (lees: het winnen van de wedstrijd).
De recreatie teams zijn natuurlijk zeer gericht op het plezier en het sociale gebeuren.
De topteams spelen in de middensectie van de regio, de heren in de 3e divisie, de dames in de 1e klasse. We zijn trots op deze teams, ze zijn voor ons het neusje van de zalm, of zo je wilt, VET/COOL.

VVH heeft haar basis in de Waddenhal, de sportkantine is op dinsdag en zaterdag het centrale centrum, sportief gezien om even te evalueren na training of wedstrijd, maar ook sociaal gezien om bij te praten en de dorst te lessen.
De uitbaters van de kantine zijn een luisterend oor en weten wat er in sporters omgaat.
Het is fijn om zo’n ambiance tot onze beschikking te hebben.

De rayon teams van VVH spelen hun thuis wedstrijden sinds 2017 in de eigen Waddenhal . Na de nieuwbouw aan de Waddenhal is deze wens van VVH eindelijk in vervulling gegaan.

VVH_OLHACO-0269

De Technische Commissie van VVH wordt gevormd door :

Marcel Siemonsma en Rients Leijenaar