Nu duidelijk is dat zowel de competitie als trainingen niet meer zullen worden hervat, ontstaat de vraag hoe het verder moet. Als bestuur betreuren wij de situatie, maar hopen van harte dat iedereen deze periode zo gezond mogelijk doorkomt. Ondertussen wordt achter de schermen gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend seizoen.


Promotie en degradatie:

De Nevobo heeft inmiddels op haar website uitgelegd wat gevolgen zijn van het beëindigen van de competitie en hoe wordt omgegaan met promotie en degradatie. 

>> Lees hier het volledige bericht

Voor de (senioren)teams van VVH heeft het besluit geen gevolgen. Geen van onze teams zal promoveren maar gelukkig is er ook geen sprake van degradaties! 

 

Wat gebeurt er verder bij VVH?
Aangezien samenkomsten tot en met 1 juni 2020 verboden zijn, is duidelijk dat we ook de trainingen dit seizoen niet meer kunnen hervatten. 

Wij als bestuur missen de trainingsavonden en wedstrijden in de Waddenhal, waarbij het ook makkelijk was om elkaar even aan te schieten.  Nu verloopt alle communicatie digitaal, maar de voorbereidingen gaan natuurlijk gewoon door!


De JC zal op korte termijn de huidige jeugdtrainers en ook de (ouders van de) jeugdleden benaderen over de teamindelingen voor volgend seizoen.  De TC had de teamgesprekken al voor 12 maart gevoerd en op basis daarvan wordt een concept teamindeling gemaakt, welke eerst intern wordt besproken.  


Daarnaast bekijkt het bestuur wat de Corona crisis voor onze vereniging betekent in financieel opzicht. 
Het bestuur hoopt begin/midden juni alsnog de jaarlijkse voorjaars-ALV te kunnen organiseren.  In deze ALV zal het bestuur de leden dan een voorstel doen t.a.v. de financiële gevolgen. 
Of het mogelijk is om een ALV te organiseren is natuurlijk wel afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de landelijke ‘lockdown’ situatie.   Maar indien mogelijk sluiten we het seizoen in juni graag alsnog met elkaar af met een ALV en mixtoernooi. 


Tot slot zal voor de zomervakantie in ieder geval nog een Antenne verschijnen, met informatie over het afgelopen seizoen en een vooruitblik naar volgend seizoen. 

Heb je specifieke vragen voor ons als bestuur?
Mail dan gerust naar [email protected]

Recommended Posts