De eerste set begon coach Ous met Iris en Anna op de buiten, Regina en Marit op de mid, Anniek op de diagonaal en Yvette als spelverdeelster. Alien begon op de bank. De eerste set was vooral even warm draaien voor de dames, de pass lag niet goed en hierdoor konden de aanvalsters niet optimaal worden benut. SNVV pakte daarom de eerste set met 25-22.

De tweede set herpakten de dames zich. Ze begonnen goed te serveren en ook de pass lag beter. Hierdoor werden alle aanvalsters benut en werden de ballen lekker binnen geramt! Alien kwam ook binnen de lijnen voor Marit en was lekker aan het stampen. De tweede set was daarom voor VVH met 19-25.

De derde set bleven de dames staan als hoe ze in de tweede set waren geëindigd. Ze pakten gelijk een mooie voorsprong door goed verdedigingswerk en mooie serve series. Helaas lieten ze het daarna een beetje liggen, waardoor SNVV gevaarlijk dichtbij kwam. Gelukkig herpakten ze zich net op tijd en wonnen zo met nipt verschil de set met 23-25.

1-2 voor VVH dus, wat ervoor zorgde dat de dames extra gemotiveerd waren om de vierde set de laatste te laten zijn. Dit lukte uitstekend! SNVV zakte helemaal in en VVH maakte hier optimaal gebruik van. De pass lag goed en de ballen werden heerlijk binnen gestampt. VVH pakte deze set overtuigend met 13-25!

Een 1-3 overwinning dus, we nemen mooi 4 puntjes mee naar Harlingen. Dit brengt ons op een zesde plek in het klassement, een prima plek! Aankomende zaterdag 19 januari on 17:00 mogen we strijden tegen Makkum DS1, deze bezetten de tiende plek. Zien we jullie daar?!

Recommended Posts