Afgelopen zaterdag moesten de jongens hun laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen spelen tegen Stasko XB1 uit Stiens. VVH kon al niet meer ingehaald worden, maar Stasko was niet van plan zich zomaar gewonnen te geven en maakte er een spannende wedstrijd van.

De Harlingers gingen deze wedstrijd voor het eerst het 1-5 systeem spelen met een vaste spelverdeler. De eerste set was wat onwennig en er werden iets teveel serve fouten gemaakt. De hele set ging het gelijk op. Pas aan het einde van de 1e set kon VVH iets uitlopen. Stasko bleef knokken voor elk punt en kwam bijna nog terug, maar de set ging naar VVH met 25-23.

De 2e set was iets minder spannend. VVH was duidelijk beter en kon deze keer de voorsprong wel behouden. 25-15. De overwinning was dus al weer binnen. De 3e set moest nog gespeeld worden en Stasko gaf nog 1 keer alles om nog een set binnen te halen. Er werd gestreden voor elk punt waar zelfs de scheidsrechter af en toe het spel niet meer kon volgen, zoveel gebeurde er. Helaas voor VVH wist Stasko deze laatste set te winnen met 26-28, maar gezien hun werklust wel verdiend. Een 2-1 overwinning voor VVH.

De conclusie na 10 wedstrijden. Alles gewonnen en ze hebben veel lol samen. Joey, Remco, Kjell, Edgar, Ynte, Tom, Dawid, Erik en trainers Jitse en Stefan: Gefeliciteerd met deze prima prestatie mannen. Op naar de 2ehelft van het seizoen waar ze een leeftijdsgroep hoger worden ingedeeld bij deA jeugd. Dat wordt hard trainen om deze prestatie te evenaren. Succes.

Recommended Posts