Dames VVH onderuit in Akkrum

Een wedstrijd vol ups en downs om het kort samen te vatten. Akkrum een echt routine team waar wij altijd erg veel moeite mee hebben om tegen te spelen bleek ook deze wedstrijd. Er werd echter niet slecht gespeeld aan de kant van Harlingen… Het scoren bleef alleen uit. Er waren veel lange rally’s en er werd leuk gevolleybald aan beide kanten. Ook een pluspunt aan de wedstrijd was dat de servicedruk erg goed werd uitgevoerd. Helaas werd de wedstrijd met 4-0 verloren waar gezien ons niveau toch meer uit kon worden gehaald. 

Akkrum was deze paar dagen niet de enige wedstrijd. Ook mochten wij, nog net, afreizen naar Joure om voor de beker te spelen. Door omstandigheden met precies 6 vrouw op stap! Een wedstrijd met als instelling, plezierig te spelen en leuk af te sluiten aangezien het de laatste wedstrijd, voorlopig, zal zijn. En dit was precies wat er werd gedaan er werd erg relaxed gespeeld en vol plezier.
Het spelletje klopte gewoon. Er werd goed gepassed waardoor de spelverdeling de ballen goed wist te verdelen. De wedstrijd werd vrij makkelijk gewonnen met een eindstand van 3-0 wat betekend dat we weer een ronde verder in de beker. 

Helaas door de coronamaatregelen voorlopig de laatste wedstrijd die we gespeeld hebben. We hopen dat dit allemaal snel voorbij is en snel weer balletjes mogen rammen! 

Recommended Posts